Cauta tip pompa LOWARA:
skip to the main content area of this page
Istoric

Scurt istoric al firmei Hidrotica

Societatea HIDROTICA a luat fiinta in anul 1992, an in care a achizitionat un teren cu o suprafata de 750 mp pe care s-au construit birouri, magazii, ateliere mecano-electrice, standuri de probe si unde se afla si azi sediul societatii.

Primii specialisti sunt absolventi promotia 1979-1980 ai Institutelor Politehnice din Timisoara si Bucuresti specialitatea Masini Hidraulice si Pneumatice.Pana in anul 1992 acestia au fost angajati ai societatii Aversa Bucuresti.

Inca de la inceput societatea Hidrotica a avut acelasi profil de activitate : pompe centrifuge si alimentari cu apa.

Primele activitati desfasurate au fost cele de reparatii si service pentru toate tipurile de electropompe de productie indigena cum ar fi Lotru Cerna Cris (LCC), SADU, HEBE, ACV, NA-NC, MA, MV, NDS, RDP, etc. Reparatiile curpindeau atat partea mecanica cat si electrica inclusiv piese de schimb si rebobinarea motoarelor electrice aferente pompelor

Incepand cu anul 1996 reprezentam firma LOWARA-Italia apartinand concernului american Xylem cu care avem o excelenta colaborare si in prezent. Suntem autorizati de firma LOWARA pentru service si mententanta oferind pe langa pompe si piese de schimb, service precum si alte servicii conexe pompelor.